Efectuam laminare de documente sau plastifiere documente si diplome la o calitate impecabila a foliei de laminare.


Aparatura utilizata de noi este de cea mai buna calitate aceasta fiind folosita in centrele de copiere sau in unitatile specializate cum ar fi politie, biblioteca, arhiva nationala etc.


Laminarea este procedeul de prelucrare prin deformare plastic - la cald - realizat prin trecerea fortata a materialului prin intervalul dintre doi cilindri care se rotesc in sensuri contrare.


Laminare documente A4 - 3 Lei

Laminare documente A3 - 6 Lei

*Preturile sunt exprimate in Lei si includ TVA

Operatiunea de acoperire a suportului pe o fata sau pe ambele fete cu un strat de folie de plastic; se recomanda pentru suporturi cu gramaje mai mari de 170 gr/mp. Se poate face cu folie lucioasa sau mata.In istoria poligrafiei, aceasta metoda de protectie a tiparului este relativ noua. Pe langa protectie, plastifierea ofera tiparului si un efect estetic deosebit. Plastifierea presupune o folie subtire de cativa microni care are pe una dintre fete un adeziv insesizabil si care se videaza pe tipar la temperaturi inalte. Plastifierea protejeaza tiparul impotriva deteriorarii, impotriva umezelii sau impotriva actiunii razelor soarelui.


Infolierea la cald

Reprezinta depunerea unui strat de folie (pe material tiparit sau netiparit).Operatiunea se realizeaza la temperaturi ridicate (100 gr. – 160 gr. C) si prin exercitarea unei presiuni de contact intre folie, suport si platanul încalzit.

Ai intrebari?Contact