Despre


Blink Copy Center se afla in apropierea Campusului Universitar Ovidius la nici 5 minute de mers pe jos. Ideea business-ului, a centrului de copiere, s-a nascut din  necesitatea studentilor de a avea un centru de copiere cat mai aproape de facultate si de a veni in spirijinul lor cu servicii rapide cum ar fi : multiplicare documente, printare documente, indosariere, scanare documente, laminare, coperti de diploma( copertare lucrare de licenta, copertare lucrare de disertatie, lucrare de doctorat).

 

In locatia noastra pe langa servicii de copiere, printare, indosariere, scanare, laminare si copertare gasiti si produse de birotica si papetarie.

 

Centrul de copiere Blink se afla in cartierul Tomis Nord si mai exact in zona sensului giratoriu de la Ciresica. Inca de la infiintare Blink Copy Center a urmarit sa ofere produse si servicii de calitate si sa aiba o politica de preturi flexibila, orientata spre nevoile clientilor.

 

Inspirat din necesitatea studentului grabit, din respectul pentru calitate si din dorinta de a putea oferi mai mult timp liber, centrul nostru de copiere ofera servicii de printare/copiere de mare viteza si produse de papetarie si birotica de cea mai buna calitate.

 

Oferta noastra este si va fi rezultatul dorintelor solicitarilor si aprecierilor dumneavoastra. Atitudinea Blink se reflecta prin calitate si diversitate, prin preturi competitive si prin politica echipei noastre de a mentine o legatura stransa cu clientii sai.

 

In sectiunea Contact aveti posibilitatea sa ne adresati intrebari cat si sa ne atasati documentele ce doriti sa fie printate, urmand ca dupa confirmarea telefonica sa veniti sa ridicati documentele gata printate si indosariate.

 

Suntem o echipa de tineri dinamici, deschisi la orice provocare si va stam la dispozitie sub sigla Blink Copy Center.

Ai intrebari?Contact